Idea original

The Marionette està inspirada en el temor, el dolor i el patiment de les ànimes en vers les màscares que utilitzem dia a dia. Tot l’espectacle gira al voltant d’elles i la relació que estableixen aquestes amb l’artista. La Maga Game transporta l’espectador a un món ple d’intriga i misteri, descobrint-se emocionalment davant del públic. Un espectacle ple d’emocions amb una escenificació digne d’admirar en una artista tant jove.

Mag Maga Game (Laia Baulenas)

Espectacle Apte per a tots els públics

Durada 80 minuts

Idea original

Gunter va ser el primer espectacle creat per la Maga Game i amb el qual ha anat adquirint experiència al llarg dels anys. Gunter està inspirat en el difunt colom de la maga, amb el qual va iniciar la seva aventura com a artista. Amb aquest espectacle l’artista uneix espectador, alegria i colors per atraure l’atenció del públic i crear una estona inoblidable. Un show ideal per a comunions, festes d’aniversari i tot tipus de celebracions.

Mag Maga Game (Laia Baulenas)

Espectacle Segons el tipus de públic, l’espai i les edats.

Durada 90 minuts

Espectacle a mida

Vols una actuació més especial? Has de fer un regal i vols que sigui màgic? Contacta per tenir un espectacle a mida i fes-ho possible!

Escull on vols fer l’espectacle, el tipus de màgia que t’agradaria veure i fins i tot la duració de l’actuació. No ho dubtis més i parlem de tots els detalls.

En parlem?